Vår logotype Om oss - Tjänster - Kontakt


Om oss

Vi heter Per Svebeck och Berit "Beje" Nordlund

PerPer
Jag är civilingenjör och har sedan 1968 först arbetat som konstruktör och forskare inom området datateknik, därefter som datakonsult i mer än trettio år, främst med utredningar, installationer, datordrift, nätverk och användarstöd. Jag har även arbetat med informationssäkerhet, t.ex. backuplösningar, virusproblematik och säkerhet i trådlösa nätverk.
Jag är duktig på diverse apparater, och kan hjälpa dig praktiskt med t.ex. bredbandsinstallation, nätverk, problem med datorer och skrivare, digital-TV, mobiltelefoner och andra telefonapparater m.m. m.m. Jag kan också hjälpa dig med användarstöd.
Dessutom är jag en händig person i största allmänhet och en mycket intresserad amatörfotograf.


BejeBeje
Jag har småskollärarexamen, universitetsstudier i engelska, rektorsutbildning, utbildning till Vaxholmsguide, utbildning till guide i Vaxholms Fästnings Museum m.m. m.m. Jag har intresserat mig för datorer sedan 1984 och har arbetat som lärare, rektor och kommunsekreterare i Vaxholm. Jag gjorde Vaxholms stads första officiella hemsida med kommunal information.
Jag kommer gärna hem till dig och hjälper dig hantera din dator och dess program. Jag kan lägga upp en trevlig och informativ hemsida åt ditt företag eller din förening och kan också ta ditt företags anställda med på en guidad tur i Vaxholm eller hålla ett halvtimmesföredrag om Vaxholm och dess historia. Guidningen och föredraget sker på svenska, engelska, tyska eller franska.
Jag erbjuder också ett föredrag i ord och bild på svenska om Ytterby gruva, en unik plats på Resarö som fått ge namn åt fyra grundämnen och som är världsberömd bland kemister och geologer.

Vi arbetar gärna tillsammans med problemlösning av olika slag, och du kan vända dig till oss med alla de små praktiska problem som kan uppstå i ett hem eller på en arbetsplats. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med något, så kan vi diskutera vilka åtgärder som kan behöva vidtas, och vad du får räkna med ifråga om kostnader.