FIXARNA I VAXHOLM HB
Vilka är vi?

 

Per Svebeck
Jag är civilingenjör och har sedan 1968 först arbetat som konstruktör och forskare inom området datateknik, därefter som datakonsult i mer än trettio år, främst med utredningar, installationer, datordrift, nätverk och användarstöd. Jag har även arbetat med informationssäkerhet, t.ex. backuplösningar, virusproblematik och säkerhet i trådlösa nätverk.
Jag är duktig på diverse apparater, och kan hjälpa dig praktiskt med t.ex. bredbandsinstallation, nätverk, problem med datorer och skrivare, digital-TV, mobiltelefoner och andra telefonapparater m.m. m.m. Jag kan också hjälpa dig med användarstöd.
Dessutom är jag en händig person i största allmänhet och en mycket intresserad amatörfotograf.

Berit Nordlund
Jag har småskollärarexamen, universitetsstudier i engelska, rektorsutbildning, utbildning till Vaxholmsguide, utbildning till guide i Vaxholms Fästnings Museum m.m. m.m. Jag har intresserat mig för datorer sedan 1984 och har arbetat som lärare, rektor och förste kommunsekreterare i Vaxholm. Jag gjorde Vaxholms stads första officiella hemsida med kommunal information.
Jag kommer gärna hem till dig och hjälper dig hantera din dator och dess .program- Jag kan lägga upp en trevlig och informativ hemsida åt ditt företag eller din förening och kan också ta ditt företags anställda med på en guidad tur i Vaxholm, eller hålla ett halvtimmes föredrag om Vaxholm och dess historia. Guidningen och föredraget kan ske på svenska, engelska, tyska eller franska.
Jag erbjuder också ett föredrag i ord och bild  på svenska om Ytterby gruva, en unik plats på Resarö som har fått ge namn åt fyra grundämnen och som är världsberömd bland kemister och geologer.